Päevatoimetaja:
Kristina Kostap
Saada vihje

PROFIKOKK Jäme eksisamm, millega paljud oma tomatikastme tuksi keeravad (1)

Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Tomatipüree ei vaja palju, et tuua esile selle mahlakalt tomatine ja magus maitse.

Tomatipüreed saab kasutada nii pastakastmetes, lasanjes, pajaroogades, tõtt-öelda peaaegu kõiges, mis vajab veidi tasakaalu ja maitset.

Kuid paljud inimesed teevad selle vea, et valavad tomatipüree otse purgist või tuubist potti. Selle tulemusena saab kaste üpris terava maitse, mis ei pruugi roale sugugi kasuks tulla, vahendab Godare. Rootsi peakoka Markiz Taintoni sõnul annab seda viga õnneks juba eos vältida.

Tagasi üles