Veel on aega talveks hoidiseriiuleid täita. Toidukirjutajad-retseptiloojad Silja Luide, Britt Paju ja Lia Virkus sõelusid oma moosisahvrist välja pikaaegsete lemmikute valmistamisõpetused.
Tellijale
NÄDALA RETSEPTID ⟩ Oma moos on üle kõige
«Hoidistamine mulle tõeliselt meeldib,» tunnistab toiduajakirjanik ja -blogija Silja Luide (blogi Jagatud rõõm, siljafoodparis.blogspot.com.ee). Ent mitte ainult uute maitsekoosluste ja retseptide välja mõtlemise pärast, vaid et ta armastab neid ka väga süüa. Omakeedetud hoidised teevad külmal ajal palju rõõmu ja viivad mõtted suvele, mil kõik viljad olid veel värsked ja eriliselt maitseküllased.
Tema maitserikas tomatisupipõhi, vürtsikas «juustumoos» õuntest ja siidine õuna-pihlakakeedis on aastate jooksul saanud palju kiidusõnu nii blogi lugejatelt kui ka lähedastelt.