Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

EHEDAD MAITSED Tallinnas avas uksed uus eksklusiivne restoranikett (1)

Copy
Ieva Salmela.
Ieva Salmela. Foto: Kai Kuusik-Greenbaum

Hesburger sisenes sel nädalal Eesti turule uue restoranide kontseptsiooniga Döner HeseKebab® & Gyros. Esimene kebabi-restoran avati Tallinnas T1 keskuse 1. korruse aatriumis.

«Uus kebabirestoranide kontseptsioon on Soomes väga hästi vastu võetud ja see julgustas meid sisenema ka Eesti turule,» selgitas Hesburgeri rahvusvaheliste turgude arendus- ja turundusdirektor Ieva Salmela. «Oleme kebabitooteid müünud juba 1980. aastatest alates ja nende populaarsus aina kasvab,» lisas Salmela.

Uues kebabirestoranis töötab 10 inimest ning restorani mahub korraga sööma 20 inimest. Ettevõte investeeris ehitusse ja sisustusse 300 000 eurot.

HeseKebab.
HeseKebab. Foto: Kai Kuusik-Greenbaum

«Kevadel T1-s avatud Hesburger startis väga hästi ning klientidele on meeltmööda, et söögikohtade valik keskuses üha suureneb. Järgmise tähtsa sammuna sisenes Eesti turule HeseKebab, mis avas esimese restorani nimelt T1-s. HeseKebab sobib väga hästi kiirelt muutuvasse ja dünaamilisse T1 keskusesse, pakkudes meie külastajatele nüüd põhjala maitsenüanssidega täiendatud türgi ja kreeka maitseelamusi,» ütles T1 keskuse tegevjuht Tarmo Hõbe.

Döner HeseKebab® & Gyros on uus restoran, mis pakub autentseid maitseid. Nagu nimigi ütleb, saad nautida erinevaid kebabe ja gyrost. Sõna γύρος (gyros) tähendab kreeka keeles ümarat või ümmargust. Lisaks tähendab «gyros» ka keerlevat/pöörlevat, mis on just see viis kuidas pita gyrose sisse minev liha valmistatakse - traditsiooniliselt keerleva varda otsas. Gyro on Kreeka kõige armastatum kiirtoit, lahutamatu osa sealsest toidukultuurist.

Uues kebabirestoranis täiustatakse maitseid lisaks Hesburgerist tuttavale paprikamajoneesile ka erinevate kebabikastmetega, mis on valmistatud originaal-retseptide järgi. Kõiki Döner HeseKebab® & Gyros toite saab juba alates oktoobrist ka kulleriga koju või tööle tellida.

Tagasi üles