Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

Üks samm, mis tuleb enne liha sügavkülmutamist teha

Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Head pakkumist toidupoes ei saa raisku lasta. Isegi kui sul suurt lihakäntsakat kohe vaja ei lähe, saab selle ju alati panna sügavkülmikusse, et seda siis sobival ajal kasutada. Igati hea viis säästa raha ja tagada, et alati midagi rammust valmistada saab. Kuid enne liha külmutamist tuleb teha üks liigutus, mis paljudel tegemata jääb.

Kui lihatoote, näiteks sea kaelakarbonaadi tükk, on tekitanud meis vastupandamatut huvi ning on suur tung see ostukorvi pista, teadmisega, et seda niipea vaja ei lähe, siis ei pea ennast takistama. Võid julgelt seda teha. 

Muidugi saab suure lihatüki kogu täiega sügavkülmikusse suruda, kuid see ei ole alati just parim idee ning seda kahel põhjusel: esiteks kulub suure tüki sulatamisele palju aega ning teiseks ei lähe sul toidukorra valmistamiseks ilmselt mitut kilogrammi liha vaja. 

Tagasi üles