Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

3 omapärast saunamaja, mis aitavad külmal ajal tervist ja sooja hoida

Copy
Foto: Soov.ee

Eestlased on juba sadu aastaid olnud suured saunaarmastajad, sest saun aitab külmal ajal sooja saada ning hoida nii keha kui meelt terve ja puhtana. Jahenevate ilmadega sügis on ideaalne aeg saunamaja soetamiseks.

Ostu- ja müügiportaalist Soov leiab laia valiku erinevas hinnaklassis kasutatud ja uusi saunamaju. Alljärgnevalt oleme nende hulgast välja toonud kolm hea hinnaga pakkumist.

Saun «Öökull»

Foto: Soov.ee

Ülaltoodud sauna näol on tegemist Eestis käsitööna valminud ainulaadse tootega. Sauna kujuks on seitsenurk, mis sümboliseerib harmooniat, rahu ning tasakaalu. Kaasa tuleb ahi. Hinnaks küsitakse 2999 eurot. Rohkem infot leiab siit.

Uus torusaun

Foto: Soov.ee

Pildil olevat uut sauna müüakse täiskomplektina ning see on valmis koheseks kasutamiseks. Komplekti kuuluvad led valgustid, keris ja veepaak. Müüja soovib selle eest saada neli tuhat eurot. Lähemalt saab pakkumisega tutvuda siin.

Ovaalsaun

Foto: Soov.ee

Antud saun on valmistatud termopuidust. Selle esiosa katab klaassein, läbi mille saab leili võttes õue vaadata. Sauna müüakse ilma keriseta, tänu millele on selle hinnaks vaid 1899 eurot. Müüjaga saab ühendust võtta siin.

Tagasi üles