Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

NÄDALA RESTORAN Põltsamaa lossis saab süüa nagu mõisaproua

Copy
Läinud nädalal oli õhus veel suve ja lilled restoraniesisel terrassil õitsesid. FOTO: Britt Rosen
Läinud nädalal oli õhus veel suve ja lilled restoraniesisel terrassil õitsesid. FOTO: Britt Rosen Foto: Britt Rosen

Põltsamaa lossi keldrivõlvide all avaneb maitseküttidele külluslik oaas: muude ahvatluste kõrval säravad restorani Oberpahlen erimenüüs leiud kunagise kohaliku mõisaproua Henriette von Wahli retseptivihikust ja veiniriiulid koondavad üht paremat eestimaiste veinide valikut Eestis.

Kes siis ei tahaks süüa nagu mõisaproua? Pealegi veel ehtsas lossis.

Palun, teil on see võimalus. Põltsamaa lossi endises veinikeldris, restoranis Oberpahlen saate aegsasti ette tellides süüa kolmekäigulist erimenüüd, mis põhineb selle lossi omaaegse rentniku ning Pajusi, Kaa­ve ja Tapiku mõisa omaniku Carl Gustav von Wahli abikaasa Henriette von Wahli retseptivihiku käsikirjalistel ülestähendustel. On hea, kui meist midagi huvitavat maha jääb.

Tagasi üles