Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

PARIMATEST PARIMAD Selgunud on Hõbelusikas 2024. aasta finalistid

Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

2024. aasta parimad restoranid saavad peagi pihku Silverspooni ehk Hõbelusika gastronoomikonkursi auhinnalusika ja diplomi. Parimatest parimad kuulutatakse välja juba 1. novembril!

Silverspooni gastronoomiakonkurss tähistab sellel aastal kahekümnendat juubelit. Seekordsel konkursil osales 58 restorani ning hinnangu andis 142 kohtunik-hindajat. Kokku tehti 290 külastust

Gastronoomiakonkursi Silverspoon hindamine toimus kategooriates: fine dining; casual dining; rahvusköök; kohvik; pererestoran; parim teenindus; parim peakokk.

Eraldi hinnangu alusel tunnustatakse: püsiva kvaliteedi hoidja läbi aegade, elutöö preemia ja meedia auhind.

Nominendid-finalistid on:

  • Argentiina restoran
  • Controvento
  • Rudolf restoran
  • Uma restoran
  • Lessner baar
  • Lore bistroo
  • Ugandi resto
  • Gospa restoran
  • Fellin
  • Orangerie kohvik ja resto
  • Loulou
  • Rostaran Joyce
  • La Prima Pizza Vanalinn
  • Horison restautant & bar 
  • Tshaikovsky
  • Stenhus
  • Ocean 11

Kogu konkursi hindamisprotsess on anonüümne. Hindajad täidavad PricewaterhouseCoopers online-keskkonnas olevad põhjalikud hindamisankeedid, mille punktid audiitorfirma hoolikalt kokku loeb ning tulemused konkursi korraldajale edastab.

Silverspoon/Hõbelusikas erineb teistest restoranide hindamissüsteemidest selle poolest, et meie ei eesmärk ei ole pelgalt tekitada restoranide pingerida vaid koguda arvamusi ja hinnanguid restorani valdkonna püsiklientidelt, kes tegelikult ongi selle valdkonna sihtrühm ning kellest oleneb toitlustussektori hea käekäik. Meie poolt restoranidele väljastatavad koondankeedid aitavad restoranidel aru saada, mis neil hästi on ning mida saaks veelgi paremini teha.

Silverspoon 2024. aasta konkursi võitjad kuulutakse välja 1. novembril toimuval pidulikul auhinnagalal. Kõik konkursil osalenud toitlustusasutused saavad põhjaliku tagasiside detailselt analüüsitud hindamiskokkuvõtte vormis, mis omakorda loob osalejatele võimaluse vaagida oma ettevõtte tegelikku olukorda ning vajadusel leida lahendusi uuteks arenguteks või parendusteks.

Tagasi üles