Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

JULGED MENÜÜD «Metsast taldrikule» kampaanias osaleb rekordarv restorane

Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Novembris algab viiendat korda kampaania «Metsast taldrikule», millest võtab tänavu rekordarvuna osa üle 60 Lõuna-Eesti kohviku ja restorani.

Tänavuste «Metsast taldrikule» erimenüüde hulgast leiab laia valiku sügissaadusi nagu seened, metsmarjad ja ulukiliha. Eksootilisemate valikutena saab mekkida tammetõrusid, kuusevõrseid ja kopraliha. Uudseid maitseelamusi pakuvad toidukohad Tartu linnas ja Tartumaal, Jõgevamaal, Põlvamaal, Viljandimaal, Võrumaal ja Valgamaal, vahendab BNS.

Kampaania korraldaja, Lõuna-Eesti Turismiklastri juhi Kanni Kallastu sõnul on «Metsast taldrikule» eesmärk aidata kaasa piirkonna toidukultuuri arengule, tõsta esile väärtuslikku kohalikku toorainet, suurendada toidukohtade külastatavust ning toetada piirkonna väiketootjaid.

«Kampaania on saanud väga populaarseks ja oodatuks. Osalejate arv on kasvuteel ning menüüd on järjest julgemad ja omanäolisemad. Ootame põnevatest toiduelamustest osa saama gurmaane nii Eestist kui ka Lätist,» sõnas Kallastu.

«Metsast taldrikule» erimenüüde hind jääb vahemikku 27 kuni 32 eurot ning sisaldab kahte käiku koos peakoka tervitusega. Kõik osalejad ja menüüd leiab kodulehelt metsasttaldrikule.ee. Kampaania kestab 1.–17. novembrini.

Tagasi üles