Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

KULDNE ABIKÄSI Sisekujundaja päästab kiire elutempoga Eesti pereema unetusest

Copy
Aet
Aet Foto: Ikea

Paljud vanemad seavad oma pereliikmete vajadused enda omadest ettepoole. Seda on teinud ka kahe tütrega tegus ema, jättes enda magamistoa uuendamise kodu prioriteetide nimekirjas viimaseks. Sel kolmapäeval tuleb talle appi IKEA sisekujundaja, kes aitab saates «Minu IKEA kodu» luua magamistoa, mis toetab lõõgastumist, puhkust ja pakub head lahendust oluliste esemete hoidmiseks.

Aet on kahe tütre ema, kelle päevas tundub olevat rohkem kui 24 tundi. Ta jagab oma aega, töötades erakorralise meditsiini arsti ja esteetilise meditsiini spetsialistina, osaledes triatlonidel ja kasvatades kahte tütart. Kodusele elule jääb tal üsna vähe aega, kuid ta soovib omada buduaari stiilis magamistuba, kus oleks piisavalt panipaiku ja võimalusi oma kõige armsamate esemete esile toomiseks.

Väljakutse, millega sisekujundaja silmitsi seisab, on luua selline magamistuba, mis tagaks ka hea une. Aeti und segab magamistoa akna taga asuv raudtee. Sisekujundaja näitab, kuidas on võimalik disainilahenduste abil välismüra vähendada ja tagada hea õhukvaliteet ilma akent avamata. Lisaks hoolitseb ta ka muude kvaliteetse une tagamiseks vajalike elementide eest.

Sisekujundaja loob toa, mis peegeldab selle omaniku isikupära. IKEA sisekujundajate meeskonna vastu võetud otsuseid ja lahendusi toa muutmisel saavad vaatajad näha juba sel kolmapäeval.

Märksõnad

Tagasi üles