Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

4 märkimisväärset hea hinnaga eelmise sajandi BMW-d

Copy
Foto: Soov.ee

Eelmise sajandi autod ei ole inimeste kodudest ega südametest kuhugi kadunud, tänu millele leiab neid Eesti turult hulgaliselt. Alljärgnevalt oleme ostu- ja müügiportaalis Soov saadaval oleva kireva valiku seast välja toonud neli põnevat leidu.

BMW E30 316

Foto: Soov.ee

See legendaarne 3. seeria E30 on pärit aastast 1988. Autole on värskelt tehtud keretööd. Võimsust on sel BMW-l 75 kilovatti.

Täiendväärtustena väärivad välja toomist katuseluuk, elektrilised välispeeglid ja autoga kaasa tulev lisarehvide komplekt. Hinnaks on sõidukil 6455 eurot. Lähemalt saab sellega tutvuda siin.

BMW E46 323i

Foto: Soov.ee

Ülaltoodud BMW registreerimisaasta on 1999. Tegu on automaatkäigukastiga sõidukiga, millel on 125 kilovatti võimsust.

Autol on must nahksisu, elektrilised aknatõstukid, elektriline katuseluuk, püsikiirusehoidja, ABS, turvapadjad ja veojõukontroll. Hinnaks on 2500 eurot. Rohkem infot leiab siit.

BMW E36

Foto: Soov.ee

Pildil olev sõiduk pärineb aastast 1992. Võimsust on sellel 135 kilovatti. Autole on peale pandud M57 diiselmootor.

Vahetatud on õlid ja filtrid. Tulede juhtmestik ning luugijuhtmestik on korda tehtud. Pidurite kolvid on välja vahetatud ja paigaldatud on uus käsipidur.

Hinnaks on sellel iludusel 3850 eurot. Loe lähemalt siit.

BMW E21

Soov.ee

Antud BMW E21 315 on 41 aastat vana. Võimsust on sõidukil 55 kilovatti ning vaatamata esinduslikule väljanägemisele vajab see mõningast remonti.

Eeltoodud asjaolust tulenevalt on auto hinnaks kõigest 2500 eurot. Müüja kontaktandmed leiab huvi korral siit.

Tagasi üles