Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

SOODSALT SÖÖMA Tallinna Restoranide Nädala piletimüük on alanud!

Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Tallinna Restoranide Nädala (TRW) piletimüük on ametlikult alanud ning tänavune toiduelamus tõotab tulla suurem kui kunagi varem! Müüdud on juba tuhandeid pileteid, kuid toidusõpradel on veel võimalus haarata endale koht 1.–7. novembril toimuvale Tallinna Restoranide Nädalale.

Sel aastal osaleb rekordiline arv restorane – lausa 88 Tallinna juhtivat söögikohta, sealhulgas Michelini tärniga pärjatud restoran.

Mairit Saluveer, Tallinna Restoranide Nädala projektijuht, rõhutas, et ürituse populaarsus kasvab iga aastaga: «Meil on tohutult hea meel, et nii paljud toiduentusiastid on juba oma kohad broneerinud. See näitab selgelt, et Tallinna gastronoomiamaastik on maailmatasemel ja inimestel on suur soov avastada uusi maitseid.»

Alates 2011. aastast on Tallinna Restoranide Nädal pakkunud erakordseid toiduelamusi nii kohalikele kui ka rahvusvahelistele külalistele. Selle aasta menüüvalik on veelgi rikkalikum, pakkudes 2-käigulisi lõunaid alates 15€ ja kolmekäigulisi õhtusööke alates 25€. Varasematel aastatel on ürituse raames müüdud üle 260 000 toiduelamuse ning see arv kasvab kiiresti ka sel aastal.

Sel aastal on rõhk veelgi enam keskkonnasõbralikul toidul. Restoranidel on võimalus pakkuda rohetähisega roogi, mis toetavad jätkusuutlikku toitumist ja keskkonnateadlikkust.

«Kutsume kõiki üles broneerima oma toiduelamused juba varakult, kuna piletid müüakse kiiresti välja,» lisas Saluveer. «See on suurepärane võimalus nautida Tallinna parimaid maitseid taskukohaste hindadega.»

Piletid Tallinna Restoranide Nädalale on saadaval SIIN.

Tagasi üles