Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

ENNEOLEMATU Eesti tippkokad ühendavad jõud seitsmekäigulisel õhtusöögil

Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

28. oktoobril toimub Horisont Restoranis one-night-only õhtusöök, kus seitse Eesti tippkokka ühendavad jõud, et luua erakordne seitsmekäiguline õhtusöök.

See sündmus tähistab olulist hetke Eesti kulinaariamaastikul, sest see on seotud kauaoodatud raamatu «25 parimat kokka Eestis» esitlusega ja annab külalistele võimaluse maitsta nende kokkade signatuurroogasid, mis on loodud kohalikke tooraineid ja maailmaklassi tehnikaid kombineerides.

  • Seitse Eesti tunnustatud kokka, sealhulgas MICHELIN Guide’i tunnustatud restoranide kokad, ühendavad oma kulinaarsed visioonid ainulaadseks õhtusöögiks.
  • Iga käik peegeldab kokkade isikupärast stiili, alates Taigo Lepiku kõrvitsasupist laagerdunud juustuga kuni Kertu Lukase piimašokolaadi ja Lapsangi magustoiduni.
  • Sündmus mitte ainult ei tutvusta moodsat Eesti kööki, vaid tähistab ka «25 parimat kokka Eestis» raamatu esitlust. Külalistel on võimalus kohtuda kokkadega, osta raamat ning saada eksklusiivset infot nende kulinaarsest teekonnast.

Õhtusöök toimub Horisont Restoranis, Tallinna ikoonilises MICHELIN Guide’i tunnustatud restoranis, mis on tuntud oma suurepäraste vaadete ja laitmatu teeninduse poolest.

Kuupäev: 28. oktoober 2024

Toimumiskoht: Horisont Restoran, Swissôtel Tallinn

Õhtusöögi hind: 149 € külalise kohta

Broneerimisinfo: Piiratud arv kohti, rohkem infot leiab SIIT 

Tagasi üles