Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

PEAB PROOVIMA Populaarne toit paneb vananemisele piduri peale

Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Selgub, et traditsiooniline Korea kääritatud roog, mida valmistatakse peamiselt kapsast, pakub märkimisväärset kasu meie organismile.

See on traditsiooniline Korea köögiviljaroog, mis koosneb hapendatud vürtsikatest köögiviljadest, näiteks Hiina kapsast või valgest redisest. Seda maitsestatakse maitseaineseguga, mis sisaldab tšillipulbrit, küüslauku, ingverit ja soja- või kalakastet, ning seejärel jäetakse suletud purgis toatemperatuuril käärima päevadeks, nädalateks või isegi kauemaks, vahendab Gloucestershire Live.

See käärimisprotsess võimaldab kasulikel bakteritel areneda, mis annab kimchi'le ainulaadse maitse, tekstuuri ja tervist parandavad omadused.

Märksõnad

Tagasi üles