Päevatoimetaja:
Kristina Kostap
Saada vihje

GENIAALNE NIPP Hoia avokaadod nädalaid värskena – nii et ei ole ka ühtki pruuni täppi!

Copy
Avokaadod
Avokaadod Foto: phtash / Shutterstock

Kas oled tüdinud sellest, et avokaado võib olla juba enne kasutamist pruun või liialt pehme? Üks nutikas avokaadofänn jagas lihtsat lahendust, mis aitab seda ülitervislikku vilja kauem säilitada – ja see ei nõua mingit keemiat ega keerulisi protseduure.

Avokaado on supertoit, mis on täis vitamiine, mineraale, tervislikke rasvu ja kiudaineid. Kuid nende lühike säilivusaeg võib sageli pettumust valmistada – viljad võivad juba enne koju jõudmist liialt küpseks saada.

Kui aga juhtub, et kasutad korraga vaid poolt avokaadot, siis ülejäänud osa kipub kiiresti riknema. Ent muretsemiseks pole põhjust! Üks nutikas avokaadosõber jagas Facebooki grupis Delish Recipes Family geniaalset lahendust, mis aitab vilju värskena säilitada.

Märksõnad

Tagasi üles