/nginx/o/2024/11/29/16514943t1h7ceb.jpg)
Kui tahate maitsemeeli hellitada ning end talvehalluses soojalt ja mõnusalt tunda, on Vladislav Djatšuki uus restoran pealinna tuiksoonel Arteri kvartalis just õige koht.
Kui tahate maitsemeeli hellitada ning end talvehalluses soojalt ja mõnusalt tunda, on Vladislav Djatšuki uus restoran pealinna tuiksoonel Arteri kvartalis just õige koht.
Võid ei ole kunagi liiga palju. Eesti üks kokandustippe Vladislav Djatšuk õppis selle lause selgeks lapsepõlvekodus Pärnus. «Rohkem võid», kõlab tema aastataguse telliskivist raskema kokandusteose pealkiri, mis võtab kokku mehe maitsemaailma ning teeb kummarduse võile ja kohalikule toidule. Pole siis ime, et kirglikku suhet mõlemasse kumab ka tema tuliuuest, maitseküttide tagatubades elevusega oodatud ja avamispäevast peale imetletud restost-baarist Võivõist.