Päevatoimetaja:
Kristina Kostap
Saada vihje

Kolm nippi, et keedukartulid oluliselt kiiremini valmiks!

Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Peale rasket tööpäeva on õhtusöögi valmistamine ilmselt viimane asi, millega paljud tegeleda tahavad. Keeraks kiirelt mingi kastme kokku ja söök seda kartuliga. Kahjuks läheb aga esimese valmistamise peale suurem osa päevast järele jäänud energiat ning kui aeg on käes kartuleid keeta, pole viitsimisest enam miskit järgi. 

Õnneks on kartulite keetmine maailma üks lihtsamaid asju: pane kartulid vette ja keeda kuni need pehmed on... LIHTNE. Kuid selleks, et seda sama keetmise protsessi kiirendada, leidub tegelikult mitu nippi ning neid koos kasutades võid keedukartulite valmistamise protsessi kiirendada kümne või rohkemgi minuti jagu.

Turbokiirusel kartulite keetmiseks tee käitu järgmiselt:

Tagasi üles