Selgub, et sügavkülmutatud lihakäntsaka sulatamiseks ei olegi mikrolaineahju tarvis.
UNUSTA MIKROLAINEAHI ⟩ See tavatu meetod sulatab liha suurema vaevata
Liha maitse ja tekstuuri säilitamiseks leidub üks äärmiselt ebatavaline moodus, mis eeldab suhkru olemasolu, vahendab Vakarys Ekspresas. Kuigi meetod tundub ebatavaline, toimib see paremini ning kiiremini kui mikrolaineahi.
Kõigepealt valmistage ette soe vesi, mille temperatuur ei ületa 40 plusskraadi. Lahustage selles vees üks supilusikatäis suhkrut. Seejärel asetage külmutatud liha valminud lahusesse ilma pakendita.
8-10 minuti pärast on liha edasiseks kasutamiseks valmis. See meetod sobib erinevate lihaliikide jaoks, näiteks kana, hakkliha jne. See säilitab toote maitse ja tekstuuri ning lühendab oluliselt sulatusaega.