Päevatoimetaja:
Kristina Kostap
Saada vihje

Noored teevad vanematele ära! Vähemalt nii selgub pastatootja uuringust

Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Pastatootja Barilla tellitud uuringust selgus, et noored on oma vanematest reeglina osavamad pastakeetjad.

Itaalias Parmas asuv pastatootja tellitud uuringust avastati, et ainult 33 protsenti beebibuumerite põlvkonnast (1946–1964) teab, et pasta keetmise vett tuleb korralikult soolata, vahendab NY Post. Seevastu teadis seda fakti näiteks 51 protsenti Y-põlvkonnast (1981–1996) ja 56 protsenti Z-põlvkonnast (1997–2012).

Pastatootja soovitab iga liitri vee kohta lisada teelusikatäis (10 grammi) soola.

Tagasi üles