Päevatoimetaja:
Kristina Kostap
Saada vihje

PROOVI KINDLASTI Profikokkade salatrikk annab ahjukanale eriti krõbeda naha

Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Ahjukana krõbe nahk eeldab oskusi ja teadmisi, mida päris igaüks veel ei oma. Siin on sulle paar juhtnööri, juhul kui küpsetad esimest korda kana.

Esimesed koostisosad, mille järele me liharoogade, sealhulgas kanaroogade valmistamisel haarame, on sool ja pipar. Kuid selgub, et peaaegu igas köögis on veel üks väga lihtne toode, mida kokad kasutavad eriti krõbeda kananaha saavutamiseks.

Lisades klassikalisele soola ja pipra kombinatsioonile veidi kartuli- või maisitärklist, saad ahjus küpsetatud praekanale või kanatiibadele uskumatult krõbeda naha. Nagu The Cookful selgitab, on seda lihtsat trikki tõestanud mitmed maailmakuulsad kokad ja igaüks saab seda kodus hõlpsasti proovida.

Märksõnad

Tagasi üles