Põige itaallaste toidukaardile toob kööki nii vahemerelikku kergust kui ka mulgipudrulikku tummisust, koorub lennuka käekirjaga koka Maido Maiste retseptisoovitustest.
Tellijale
NÄDALA RETSEPTID ⟩ Pastat, kiiresti ja aeglaselt
Maido Maiste oli Peeter Piheli ja itaallase Carlo Vanzani kõrval üks Due Volte kokkade triost, kes tegi süüa kuulsa itaalia juurtega Ameerika näitleja ning gurmaani Stanley Tucci köögisarja esitlusel Tallinna kaubamajas.
Road said üle ilma ka oma telesarjas ja raamatus Itaalia köögi hingeelu kirglikult tutvustanud Tucci tuules mõistagi itaaliapärased. Orecchiette pasta pestoga, vahemereline sibula-anšoovisepirukas, sidrunirisoto artišokkidega, frititud polenta, baklažaanivorm tomati ja parmesaniga...