Päevatoimetaja:
Kristina Kostap
Saada vihje

Unusta piim! See koostisosa muudab Meghani sõnul munapudru eriti kohevaks

Meghan Markle.
Meghan Markle. Foto: Jake Rosenberg/Netflix/Entertainment Pictures/ZUMAPRESS.com/Scanpix

​Kui pead hommikusööki päeva tähtsaimaks söögikorraks, siis tead, kui oluline on osata valmistada täiuslikult kohev munapuder. Selgub, et ka Meghan Markle jagab seda arvamust. Oma uues Netflixi saates «With Love, Meghan»​ paljastas krahvinna oma üllatava meetodi munapudru valmistamiseks.

Telesarjas, mis koosneb kaheksast episoodist, valmistab hertsoginna koos Korea-Ameerika koka Roy Choiga koreapärast praekana. Choi lisab taignale gaseeritud vett, mis teeb toidu eriti krõbedaks. «Kas gaseeritud vesi teeb taigna eriti krõbedaks?» küsis Markle kokalt. Choi kinnitas, et just nii see teeb.

Seejärel jagas hertsoginna enda gaseeritud vee nippi – ta kasutab seda munapudru valmistamiseks. «Kas sa oled kunagi enne munade kloppimist lisanud neile külma gaseeritud vett?» küsis ta kokalt. «See annab samasuguse efekti: aitab munadel kerkida ja muudab need eriti kohevaks. Ainult pisike törts!»

Kommentaarid
Tagasi üles