:format(webp)/nginx/o/2025/03/11/16707593t1h158b.jpg)
Arstid hoiatavad, et teatud köögivilju ei tohiks toorelt tarbida, kuna need võivad sisaldada kahjulikke aineid või põhjustada ebameeldivaid seedeprobleeme. Allpool on loetelu köögiviljadest, mida soovitatakse enne tarbimist kuumtöödelda.
Arstid hoiatavad, et teatud köögivilju ei tohiks toorelt tarbida, kuna need võivad sisaldada kahjulikke aineid või põhjustada ebameeldivaid seedeprobleeme. Allpool on loetelu köögiviljadest, mida soovitatakse enne tarbimist kuumtöödelda.
Köögiviljade kuumtöötlemine aitab vähendada või kõrvaldada kahjulikke aineid ning muudab need kergemini seeditavaks. Seetõttu on soovitatav eelmainitud köögivilju enne tarbimist keeta, aurutada või muul viisil kuumtöödelda, vahendab Vakarys Ekspresas.