Päevatoimetaja:
Kristina Kostap
Saada vihje

ETTEVAATUST Pealtnäha süütu samm rikub su sidrunitee

Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Selgub, et tee sisse ei tasu niisama uisapäisa sidrunit lisada. Selleks, et sidruni kasulikud omadused tee sees kaotsi ei läheks, pead teadma üht tähtsat nüanssi.

Selleks, et tee oleks aromaatne ja maitsev, tuleks selle valmistamisel kasutada värsket vett. Vesi tuleb kuumutada keemiseni, kuid vältida tuleb tugevat mullitamist, kirjutab Limon.

Teel tuleks lasta tõmmata 3–5 minutit – see aeg on piisav, et teelehed annaksid välja oma maitse ja aroomi. Liiga pikk tõmbamisaeg muudab joogi kibedaks ja ebameeldivaks.

Märksõnad

Tagasi üles