Päevatoimetaja:
Kristina Kostap
Saada vihje

UNUSTA SUHKUR Ootamatu lisand kohvile aitab parandada su tervist

Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Värskelt röstitud kohv on suurepärane viis oma päeva alustamiseks. Sageli lisame kohvile piima, koort, suhkrut või isegi vürtse, kuid vähesed teavad, et on olemas veel üks eriline koostisosa, mis aitab alandada veresuhkru taset, muutes samal ajal ka joogi maitse oluliselt hõrgumaks.

Oleato on oliiviõliga kohv, mille on loonud ja populariseerinud Starbucksi asutaja Howard Schultz, kirjutab Vakarys Ekspresas.

Idee oli inspireeritud Sardiinia kombest, kus toidule lisatakse oliiviõli, mistõttu Schultz otsustas proovida seda koostisosa kohvis. Nii tekkis ainulaadne, rikkalik maitse. See jook ei ole mitte ainult maitsev ja aromaatne, vaid ka tervislik!

Märksõnad

Tagasi üles