Päevatoimetaja:
Kristina Kostap
Saada vihje

NAGU RESTORANIS Lihtne nõks viib ahjukartuli täiesti uuele tasemele

Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Raske on leida kedagi, kes ei naudiks mõnusalt krõbedat praekartulit. Kui eelistad neid ahjus küpsetada, ent ei jää tulemusega kunagi rahule, siis võib-olla on aeg proovida teistsugust küpsetusmeetodit?

Hea tulemus nõuab mõningast pingutust. Sama kehtib ka sellise pealtnäha lihtsa roa nagu küpsetatud kartulite kohta.

Kui soovid, et su küpsetatud kartulid oleksid väljastpoolt krõbedad, kuid seestpoolt pehmed, peaksid neid eelnevalt keetma. See tehnika muudab küpsetatud kartulid lausa restoranivääriliseks, vahendab TVNET.

Tagasi üles