Päevatoimetaja:
Kristina Kostap
Saada vihje

NÄDALA RESTORAN Noobel Noble Noblessneris, merelised noodid hõrgul moel

Copy
Kokakunst: suur must raviool, täidiseks merevähid ja krevetid, saatjaks koorikloomadest keedetud vahune leem.
Kokakunst: suur must raviool, täidiseks merevähid ja krevetid, saatjaks koorikloomadest keedetud vahune leem. Foto: Britt Rosen

Kui igatsete itaaliapäraseid merelisi maitseid ja hõrgutavat kokakunsti, siis Noblessneri kvartali mereäärses Nobles leidub neid küllaga.

Väljas on veel paar miinuskraadi ja puhub vinge tuul. Kaldale tõstetud jahtide mastinöörid plagisevad, mantlihõlmad laperdavad, põsed kipitavad ja sõrmed kangestuvad. Pole üldse selline ilm, mis mere äärde kutsuks. Küll aga tõmbab Noblessneri sadamalinnakusse tühi kõht.

Kõnnime moodsate kortermajade vahel, et leida ust, kust sukelduda itaaliapäraste mereliste maitsete rüppe, mida verinoor söögikoht Noble pakub.

Tagasi üles