Päevatoimetaja:
Kristina Kostap
Saada vihje

MILLEKS RISKIDA? 5 enim levinud viga õhufritüüri kasutamisel

Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Õhufritüür on tulnud selleks, et jääda. Räägime viiest levinud veast, mida kuumaõhufritüüri kasutamisel kindlasti vältida!

1. Korvi ületäitmine

Liiga palju toitu korraga fritüüris takistab kuuma õhu ringlust, mis võib põhjustada ebaühtlase küpsemise ja toidu krõbeduse vähenemise. ​Kui kuum õhk ei pääse toidutükkide vahele liikuma, küpsevad need ebaühtlaselt – mõned jäävad tooreks, teised aga kõrbevad. Seade peab rohkem töötama, mis koormab mootorit ja lühendab selle eluiga.

Kommentaarid

Märksõnad

Tagasi üles