Päevatoimetaja:
Kristina Kostap
Saada vihje

TARK TEADA 3 suurt viga, mida grillimisel alati vältida tuleks

Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Grill-liha valmistamine on justkui omaette täppisteadus. Piisab ühest väikesest veast, et rikkuda kogu grilliõhtu. Selleks, et grillil küpsetatud liha untsu ei läheks, tuleb varuda veidi aega ja kannatust.

Külmkapist grillile

Liha võiks enne grillile viskamist mõnda aega toatemperatuuril seista. Otse külmkapist kuumale pinnale küpsema asetatud liha läheb pingesse ja kuivab kiirelt ära. Toatemperatuuril seistes hakkavad lihas sisalduvad mahlad paremini liikuma, tagades ka oluliselt parema grillimistulemuse.

Kommentaarid

Märksõnad

Tagasi üles