Skip to footer
Päevatoimetaja:
Kristina Kostap
Saada vihje

RIKUME REEGLEID Michelini tärnidega pärjatud koka salanipp viib praemuna täiesti uuele tasemele (1)

Pilt on illustreeriv.

Munade praadimiseks on mitmeid viise, lihtsalt vali üks. Kahe Michelini tärni omanik eelistab aga traditsioonilist Prantsuse lahendust, mis peaks praemuna täiesti uuele tasemele viima. 

Hans Välimäki on tunnustatud Soome kokk, kes on saavutanud rahvusvahelist tuntust oma uuendusliku lähenemisega Põhjamaade köögile. Ta alustas kokandusega juba 12-aastaselt ning on elav legend Põhjamaade toidumaastikul, vahendab Iltalehti.

Oma restoraniga Chez Dominique kaks Michelini tärni teeninud Välimäki eelistab traditsioonilist Prantsuse kööki ning põimib seda ka isiklikesse retseptidesse. 

Kommentaarid (1)

Märksõnad

Tagasi üles