Skip to footer
Päevatoimetaja:
Kristina Kostap
Saada vihje

Köögidiiva Martha Stewart avaldas oma toitude salakoostisosa – see maksab vaid mõned sendid!

Martha Stewart

Martha Stewart teab, kuidas teha toidust elamus. Aastakümneid on tema nimi olnud kvaliteedi ja stiili sünonüüm, kuid tema enda sõnul ei pea kõik alati kallis ega keeruline olema. Nimelt tugineb Stewart paljude oma roogade juures lihtsale ja taskukohasele koostisosale: puljongikuubikule.

Kui piiluda Stewarti köögikappi, leiab sealt ridamisi erinevaid Knorri puljongeid. «Teen palju kauneid köögiviljapüreesid, suppe ja velouté'sid (vedelapoolne soolane kaste – toim),» rääkis ta Delishile antud intervjuus. «Köögivilja puljongikuubik annab maitsele sügavust. See on meie peres olnud maitselisaja juba aastaid.»

Ka veiselihatoitude valmistamisel, näiteks boeuf bourguignon'i või hautatud ribide puhul, haarab Stewart veisepuljongi kuubiku järele. «Kasutan seda mõõdukalt, aga tõhusalt – see annab toidule juurde, mitte ei riku seda,» kinnitab ta.

Kommentaarid
Tagasi üles