Skip to footer
Päevatoimetaja:
Kristina Kostap
Saada vihje

KAS KA SINA? Enamik inimestest kasutab külmiku alumist riiulit valesti

Pilt on illustreeriv.

Paljud hoiavad külmkapi alumisel riiulil köögi- ja puuvilju. Tegelikkuses on see tasand aga hoopis teise tooraine jaoks. 

Alumine riiul on mõeldud liha ja kala jahutamiseks, kirjutab Vakarys Ekspresas. See on külmkapi kõige külmem ala. Temperatuur jääb siin vahemikku 0 kuni +3 kraadi. Lisaks aitab see vältida lihast nõrguvate mahlade tilkumist teistele toiduainetele. Oluline on hoida need toiduained suletud anumates või hästi pakendatuna, et vältida ristsaastumist.

Ja see pole kaugeltki parim koht köögiviljade ja puuviljade säilitamiseks. Madalad temperatuurid mõjutavad paratamatult värskete saaduste maitset.

Kommentaarid

Märksõnad

Tagasi üles