Hiljutine briti uuring näitas, et neli inimest kümnest ei tea, et kehv toitumine suurendab vähki haigestumise riski.
Õige toitumine vähendab vähki haigestumise riski
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
2000 inimese seas läbi viidud uuring näitas, et 41 protsenti ei teadnud seosest oma toitumisharjumuste ning haiguse vahel, vahendab
.
Vaid üks kolmest inimesest teadis, et töödeldud liha söömine suurendab riski haigestuda vähki ning koguni 44 protsenti ei teadnud, et suureks riskifaktoriks on ka ülekaalulisus.
Samuti ei teadnud 44 protsenti uuringus osalenutest, et treening ning aktiivne elustiil vähendab vähi riski.