Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

Õige toitumine vähendab vähki haigestumise riski

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Marit Stepanova
Copy
Artikli foto
Foto: Caro / Hoffmann

Hiljutine briti uuring näitas, et neli inimest kümnest ei tea, et kehv toitumine suurendab vähki haigestumise riski.

 

2000 inimese seas läbi viidud uuring näitas, et 41 protsenti ei teadnud seosest oma toitumisharjumuste ning haiguse vahel, vahendab

Newstin

.

Vaid üks kolmest inimesest teadis, et töödeldud liha söömine suurendab riski haigestuda vähki ning koguni 44 protsenti ei teadnud, et suureks riskifaktoriks on ka ülekaalulisus.

Samuti ei teadnud 44 protsenti uuringus osalenutest, et treening ning aktiivne elustiil vähendab vähi riski.

Märksõnad

Tagasi üles