Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

Lugeja retseptisoovitus: koorene kanasupp

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Artikli foto
Foto: Caro / Scanpix
Tarbija24.ee avaldab lugeja saadetud retseptisoovituse. Vabariigi aastapäeva ja läheneva naistepäevaga seoses ootame lugejatelt kuni 5. märtsini põnevaid retsepte, mille saatjate vahel loosime 6. märtsil välja ühe restorani Kaerajaan ja ühe restorani Da Vinci kinkekaardi

Koorene kanasupp

2 kanafileed

1 punane paprika

porrut

brokkolit

1 porgand

2 küüslauguküünt

vett

2 pakki merevaiku

kanamaitseainet, soola

peterselli, tilli

Prae kanafilee pannil, lisa ribadeks lõigatud porgand ja purustatud küüslauk. Vala praetud segu potti ja lisa vesi, tükeldatud brokkoli, paprika ja porru. Keeda 15 minutit ning sega sisse merevaik. Maitsesta soola ja kanamaisteainega. Kaunistamiseks sobivad petersell ja till.

Kes soovib, võib lisada veel krevette, lillkapsast ja muud põnevat.

Autor: Andra

Märksõnad

Tagasi üles