Tarbija24.ee avaldab lugeja saadetud retseptisoovituse. Vabariigi aastapäeva ja läheneva naistepäevaga seoses ootame lugejatelt kuni 5. märtsini põnevaid retsepte, mille saatjate vahel loosime 6. märtsil välja ühe restorani Kaerajaan ja ühe restorani Da Vinci kinkekaardi.
Lugeja retseptisoovitus: koorene kanasupp
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koorene kanasupp
2 kanafileed
1 punane paprika
porrut
brokkolit
1 porgand
2 küüslauguküünt
vett
2 pakki merevaiku
kanamaitseainet, soola
peterselli, tilli
Prae kanafilee pannil, lisa ribadeks lõigatud porgand ja purustatud küüslauk. Vala praetud segu potti ja lisa vesi, tükeldatud brokkoli, paprika ja porru. Keeda 15 minutit ning sega sisse merevaik. Maitsesta soola ja kanamaisteainega. Kaunistamiseks sobivad petersell ja till.
Kes soovib, võib lisada veel krevette, lillkapsast ja muud põnevat.
Autor: Andra