Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

Lugeja retseptisoovitus: lillkapsa-porgandi püreesupp

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Toit.
Toit. Foto: Caro / Scanpix
Tarbija24.ee avaldab lugeja saadetud retseptisoovituse.

Lillkapsa-porgandi püreesupp

300 g lillkapsast

400 g porgandit

oliivõli

7 dl vett

soola

valget pipart

riivitud muskaatpähklit

Lõika porgandid viiludeks ja lillkapsas tükkideks. Kuumuta porgand ja lillkapsas oliiviõliga kergelt läbi. Lisa köögiviljadele nii palju vett, et köögiviljad oleksid kaetud (ligikaudu 7 dl). Kuumuta keemiseni ja keeda, kuni köögiviljad on pehmed. Püreesta saumikseriga või köögikombainis. Kuumuta supp uuesti keemiseni ja maitsesta supp soola, valge pipra ja muskaadiga.

Autor: Kaidi

Märksõnad

Tagasi üles