Möödunud reedel selgusid gastronoomiakonkursi Hõbelusikas võitjad, parima restorani tiitli sai Ö ja gurmeerestoranidest oli esikoha vääriline Ammende Villa.
Eesti parimad restoranid on Ammende Villa ja Ö
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ammende Villa konkurentideks olid Stenhus ja Tschaikovsky, Ö-le Ribe ja Chedi. Viimane ei jäänud siiski tunnustuseta ja osutus võitjaks uute restoranide seas.
Lisaks mainitud tiitlitele selgusid parim kohvik, parim pererestoran, parima toidu ja veinisobivusega restoran, parim kokk, parim õlleserveerija ning parim kokteil ehk Hõbekõrs.
Hõbelusika võitjad:
Parim gurmeerestoran: Ammende Villa
Parim restoran: Ö
Parim kohvik: Le Bonaparte kohvik
Parim uus restoran: Chedi
Parim pererestoran: Lucca
Parima toidu ja veinisobivusega restoran: La Bottega
Parim kokk: Roman Zastzerinski (Ö)
Parim Õlleserveerija: Püssirohukelder
Parim kokteil ehk Hõbekõrs: Vertigo Terrass