Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

Lugeja retseptisoovitus: oranžid makaronid

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Pasta.
Pasta. Foto: Caro / Scanpix
Tarbija24.ee avaldab lugeja saadetud retseptisoovituse.

Oranžid makaronid

1/2 pakki makarone
1 spl õli
1-2 suurt sibulat
1/2 klaasi ketšupit
soola
liha üldmaitseainet

Pane makaronid keema, lisa veidi soola. Koori sibul ja tükelda väikesteks kuubikuteks. Vala õli pannile ja kuumuta veidi. Pane sibulad pannile ja prae pidevalt segades, kuni sibulatükid on klaasjaks tõmbunud. Lisa ketšup, natuke soola ja liha üldmaitseaine ning sega hoolega - kuni kogu pannitäis mulinal podiseb.

Lisa nõrutatud makaronid ja sega hoolega, kuni kõik makaronid on ühtalselt oranžiks värvunud, kuumuta segades veel üks minut ja ongi valmis.

Autor: Tiina

Tagasi üles