/nginx/o/2009/03/10/146477t1h2432.jpg)
Tarbija24.ee avaldab lugeja saadetud retseptisoovituse.
Vaese riigi pirukas
saia
ca 100 g sinki, vorsti, juustu
2 muna
klaas piima
soola, liha üldmaitseinet
veidi õli või küpsetusmargariini
Pane praeahi sooja ja määri pann või koogivorm rasvainega. Lõika saiaviilud pooleks ja kata nendega vormi põhi. Haki sink, vorst ja juust kuubikuteks ning laota saiakihile. Pane selle peale teine kiht saiaviile.
Klopi munad piimaga lahti, lisa maitseained ja vala segu pannile nii, et ülemine kiht ülatuks vedeliku sisse. Kõige peale aseta mõned ribadeks lõigatud juustuviilud või veidi majoneesi.
Lükka kogu kupatus ahju ja küpseta 15-20 minutit kuni piruka pealispind on kuldkollaseks tõmbunud.
Autor: Tiina