Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

Värskendav jää-latte

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Linda Pärn
Copy
Jäälatte
Jäälatte Foto: Paulig Coffee AS

Latte ei pea olema kuum. Proovi palava ilmaga hoopis värskendavat jäälattet.

Ühe joogi jaoks on vaja:

  • 30 ml espressot
  • 20 ml suhkrusiirupit (proovi erinevaid, et leida oma lemmik)
  • 150 ml piima
  • jääkuubikuid

Valmista väiksesse tassi espresso ja sega siirupiga. Pane jääkuubikud klaasi, lisa piim ja espresso. Sega ja serveeri.

Märksõnad

Tagasi üles