Suve lõpp juba paistab, kuid ilmad on veel piisavalt soojad, et sõpradega koos grillida ja värskes õhus aega veeta.
Lisa grilliõhtule suvist maitset isetehtud booliga
Kui oled tüdinud tavalisest grilliõhtu menüüst, proovi vahelduseks midagi uut ja valmista grilli kõrvale ise bool, kirjutab Daily Mail.
Kannutäis booli
Vaja läheb:
1 virsik, 1 pirn, 1 apelsin (võid kasutada ka teisi tsitruselisi või puuvilju)
vabal valikul marju
500 ml limonaadi
1 pudel punast veini
jääd
Siirup:
200 g tuhksuhkrut
200 ml vett
1 kaneelipulk
200 ml apelsinilikööri
Valmistamine: siirupi valmistamiseks pane suhkur, vesi ja kaneelipulk keskmise kuumusega potti ja lase keema. Lisa liköör ja lase uuesti keema.
Lõika puuviljad sektoriteks või meelepärasteks tükkideks ja pane koos marjadega kaussi, vala siirupiga üle, sega ja lase jahtuda.
Täida suur kann jääkuubikutega ja vala sinna veerand puuviljade ning siirupi segust. Sega eraldi kannus ülejäänud siirupisegust pool limonaadiga ja teine pool veiniga. Sega mõlemat, vala võrdsetes kogustest jääga täidetud kannu ja serveeri koheselt.