Galerii: valge vannitoa ilu

Kristel Trell
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Filmistaar Vince Vaughn'i vannituba.
Filmistaar Vince Vaughn'i vannituba. Foto: Vida Press

Architectural Digest on välja valinud kõige kaunimad valged vannitoad, mis võiks lugejaid inspireerida. Vaata fotosid siit.

Värvikeskuse disaineri Eve-Lii Sandre sõnul sobivad heledad toonid kõikidesse ruumidesse. Selleks, et ruum külmalt ei mõjuks, peaks tema sõnutsi valima sooja alatooniga värvi. Samuti aitab see, kui kasutada ruumis lisaks valgele või beežile sooja puitu, sobivad näiteks naturaalne tamm, mänd või siis soojades toonides aksessuaare (terrakota, laim, oliiv, kollane, sinep jne). Sandre sõnul aitavad soojal nüansil esile tulla ka külmade toonidega kõrvutamine, mistõttu mõjub hästi ka see, kui ruumis asuvad nt rohekassinised sisustuselemendid. Kes heledaid toone määrdumise tõttu väldivad, neil soovitab ta kasutada poolmatte värve, mis oma sileda värvipinna tõttu ei määrdu nii kergelt kui matt värvipind.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles