Galerii: see on Eesti stiilseim kodu

Kristel Trell
, Kodu.postimees.ee vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Moekunstnik Marilin Sikkal räägib muigega, kuidas nad maakodus Läänemaal naabri poolt ära visatud vanad uksed üles korjasid, taastasid ja ette panid ning lõppkokkuvõttes koguni Eesti stiilseima kodu preemia teenisid.

Sikkalid on maakodu kõpitsenud veidi üle aasta. Alguses oli plaan küll koht maha müüa, kuid siis jäi müük soiku ning nad otsustasid paigast kujundada oma pere suvekodu. «Tegeleme sellega siis, kui issi puhkab, ta linnas ei oska puhata,» muigab Marilin. «Oleme seal põhiliselt nädalavahetuseti, et saaks mere ääres olla, värsket kala süüa,» loob Marilin idüllilise pildi elust Eesti stiilseimas maakodus.

Foto: Erakogu

Ühes on Marilin kindel: Eesti stiilseim kodu sai sellest just tänu sellele, et naaber vahvad vanad uksed minema viskas. «Korjasin need prügikonteineri kõrvalt üles, paar aastat seisid, aga siis tegime korda ja nüüd on nii, et uksed tõid preemia,» rääkis Marilin oma stiilse kodu saamisloost.  Sikkalite suvekodu pärjati ajakirja Kodu&Aed konkursil Kodu Kauniks 2015 konkursil eripreemiaga «Stiilne kodu», auhinna pani välja Iittala.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles