Video: Ronaldo tutvustab oma ootamatu sisustusdetailiga Hispaania villat

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ronaldo oma magamistoas.
Ronaldo oma magamistoas. Foto: Kuvatõmmis videost

Värskes videos tutvustab jalgpalli superstaar Cristiano Ronaldo oma Hispaania villat, mis üllatab ootamatult sobimatu sisustusdetailiga.

Kui muidu on mehe kodu ootuspäraselt luksuslik ja maitsekas, siis kohe sissepääsu juures üllatab tulijat mitte eriti hästi õnnestunud dalmaatsia koera kuju. Edasi maja sisemusse liikudes selliseid ootamatusi aga enam ei kohta.

Hiiglaslik villa mahutab lisaks kaheksale magamistoale trofeetoa, laste mängutoad ja söögitoa. Õuealale mahub bassein ja pisem jalgpalliväljak, kus megastaar harjutada saab. 

Oluliseima ruumina majas nimetab Ronaldo videos magamistuba: enda  sõnul veedab ta seal vähemalt poole oma ööpäevast, sest korralik puhkus on sportlasele oluline. Teisel kohal on mehe jaoks söögituba, kus ta naudib maitsvaid ja tervislikke roogasid, mida tema kokad talle valmistavad. 

Selline  kodu läks Ronaldole maksma 7,1 miljonit dollarit. Kuidas tundub, kas elaksid säärases majas?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles