Enne ja pärast: rikutud kirjutuslaud läbis täieliku muutuse

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Rachel Mesa

Kõige lihtsam viis mööblieseme muutmiseks on sellele uus värvikiht peale kanda. Seda kirjutuslauda on aga osaliselt muudetud hoopis teise tehnikaga.

Kui Austraaliast pärit Racheli sõber vanast pruunist lauast lahti tahtis saada, võttis naine kohe võimalusest kinni - nimelt oli Rachel juba ammu oma tütre tuppa huvitavat kirjutuslauda otsinud.

Foto: Rachel Mesa

Kuna vanad paberitükid olid laua küljes kõvasti kinni, oli ainuke võimalus need millegagi katta. Selleks lasi naine oma tütrel välja valida mustrilise käsitööpaberi, mis ta seejärel PVA liimiga lauale kleepis. Et paber kuluma ei hakkaks, tuli see liimiga katta ka pealt poolt.

Foto: Rachel Mesa

 Ülejäänud laua võõpas naine üle erksinise mööblivärviga.

Foto: Rachel Mesa

Kui laud oli kuivanud, paigutas Rachel uued värvilised sahtlid tagasi vahedesse.  

Foto: Rachel Mesa

Kuna Rachelil olid juba kõik vajalikud vahendid varasemalt kodus olemas, sai ta laua peaaegu tasuta. «Minu tütar on oma uue kirjutuslaua üle väga elevil. Eriti meeldis talle, et sai ise kõik mustrid ja värvid valida,» kirjutas naine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles