Fotod: mis saab siis, kui kodusisustajale meeldib üksainus värv

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: nordicdesign.ca

Kui koduomanikule meeldib väga üksainus värv, on eluruumide kujundamise ja sisustamise tulemus kahtlemata huvitav.

Kuigi Taani koduajakirja toimetaja Julie Rosendahli kodus siiski leidub pisut ka teisi toone, on tema vaieldamatu lemmik sinine ja selle varjundid. Praeguste hoopis teistsuguste trendide ajal üsna ootamatu ja julge, aga väga hea tulemuse andev valik.

Foto: nordicdesign.ca

Julie sinise-lembus ei tähenda, et see värv tema kodus kõik muu enda alla mataks, sugugi mitte. Seda on doseeritud täpselt õiges koguses nii, et ei muutuks ahistavaks.

Foto: nordicdesign.ca

Sinised diivanid, sinise põhitooniga kunst, helesinine köögimööbel – siniseid detaile on, kuid need ei mõju pealetükkivalt. Sinisel on väga suur oht muutuda ahistavaks, kuid Julie on suutnud värvide tasakaalu imehästi paigas hoida ja nii kõlab kõik kaunilt kokku.

Foto: nordicdesign.ca

Julie kodust näeb rohkem pilte siin.

Kuidas tundub? Kas sinu kodus on samuti üht tooni teistele tugevalt eelistatud? Saada meile sellest fotosid SIIT või aadressil kodu@postimees.ee .

http://nordicdesign.ca/copenhagen-apartment-with-cheerful-touches-of-blue/

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles