Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

Grillitud veiseliharull

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Naine
Copy
Grillitud veiseliharullid.
Grillitud veiseliharullid. Foto: Lauri Laan

Liharulle ei pea potis hautama, neid saab ka grillida. Ilmar Räni retsepti järgi saab söönuks kümme inimest.

1 kg veisefileed

viie pipra segu

kivisoola, veski

Täidis:

toiduõli

1 tk porgand, pikkade ribadena

1 paprika, pikkade ribadena

½  suvikõrvitsat, pikkade ribadena

5 vart rohelist sibulat, ribadena

2 küüslauguküünt

grillimiseks grillõli

Lõika veisefilee u 10 õhukeseks viiluks ja tambi liha kergelt haamriga. Maitsesta ja lase 10-15 minutit maitsestuda. Kuumuta õli pannil, pruunista köögiviljad kergelt, maitsesta ja tõsta kõrvale. Tõsta köögiviljad veiseliha lõikudele, rulli need kokku ja suru vardasse. Enne küpsetamist pintselda rulle grillõliga ning seejärel grilli mõlemalt poolt u 2-3 minutit. Serveeri koheselt koos värske salatiga.

Tagasi üles