Päevatoimetaja:
Kristina Kostap
Saada vihje

Tomati vürtsmoos

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Artikli foto
Foto: Lembitu Mikker

Käes on tomatite külluse aeg. Taimed ja turuletid on tomatitest lookas. Kindlasti ei tohi lasta väärt kraami käest lasta. Anname siinkohal väikse idee, kuidas neid nutikalt kasutada ja säilitada.

Keeda tomatitest vürtsmoosi – see on ideaalne kaaslane igasugusele lihale. Koori tomatid ja eemalda seemned. Lisa suhkur, kaneelipulk, mõned nelgiterad, sidrunikoort ja portveini. Keeda läbi, pane purki ja säilita külmkapis.

Mida veel tomatitega peale hakata, uuri järgi ajakirjast Jamie.

Märksõnad

Tagasi üles