Kuus sisustusviga, mis peletavad uue kallima

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Keerad koduukse lukust lahti, et uus kallim üle läve lubada, kui too õudusest tardub, kannapealt ümber keerab ning minema jookseb. Millist sisekujundusviga ta nägi?

1. Tränikogu

Pole midagi õudsemat hullust nodikogujast: kui keegi kuhjab hullumoodi mingeid vidinaid diivaniservadele, riiulitest-kappidest rääkimata, on parem tast eemale hoida. Pealegi – kes tahaks seksida pehmetest mänguasjadest tulvil voodis?!

2. Liiga vähe mööblit või päevinäinud ja katkine mööbel

Kui sul pole kodus muud kui kolme logiseva jalaga taburet ning viltu istutud diivanist hüppab kallima istmikku paar salakavalat vedru, paistad  silmarõõmule inimesena, kes oma ümbrusest absoluutselt ei hooli.

3. Surnud taimed

Kunagi kingitud draakonipuu on potis kurvalt janusse surnud? Viska see vähemalt minema, enne kui kallima külla kutsud. Kui oled inimene, kes taimede eest hoolitseda ei suuda, ära neid koju too või piirdu lõikelilledega.

4. Voodilina akna ees

See pole nali – on inimesi, kelle meelest käib taoline stiil poissmehekoopale küll. Vaevalt aga, et ükski endast vähegi lugupidav naine sinna oma jalga tõstaks.

5. Ei lauanõusid, ei voodipesu

Pabertaldrikud käivad kiireks pitsaks küll ning tekikotti pole tarvis osta – kui niimoodi mõtled, tekib suhte leidmisega raskusi. Enamik inimesi eelistab nimelt magada voodis, kuhu on pandud ka voodipesu ning süüa päris taldrikult päris noa ja kahvliga.

6. Pudelid dekoratsiooniks

«Kord oli mul naine ja natuke raha ja pisike majake mändide all...» Me ei tea küll kedagi, kes teaks kedagi, kes tahaks kodu jagada joriseva jotaga. Kui esimese asjana torkab kallima kodus silma õllepurkide ja alkoholipudelite kogu, tee kiirelt sääred. Ta nagunii ei märka su lahkumist, sest kummutab viimast pitsi oma alkokogust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles