Galerii: «Padjaklubi»-Laura magab kristallide keskel

Anna-Liisa Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

TV3 ja YIT Ehitus pakkusid tänavu «Padjaklubi» tegelaskujudele võimalust kolida uutesse korteritesse Kalamajas. Laurat kehastav Grete klein ütleb, et säärane korter sobiks ka talle ideaalselt. 

Erinevalt klassikalistest kodudest, mille südameks on köök, on Laura kodus selleks kahtlemata magamistuba. Swarowski kristallidega kaunistatud voodipeats, romantilised ja luksuslikud detailid teevad sellest korteri suursuguseima toa, aga silmapaistvust jätkub mujalegi. «Korteris on modernne, kuid siiski romantiline köök, vanaroosa läikiv krohvsein, luksuslik diivan ja palju peegleid,» loetleb Greete. Laurat kehastav Grete Klein ise ei saa üle ega ümber sellestki, kui oluline on vannitoas asuv vann. Kuidas meeldiks sääraselt sisustatud korter Gretele endale? «Kõik sobib! Minu enda kodus on võib-olla pisut rohkem maakodustiili, Laura korteri kõrgläige mulle väga ei meeldi, aga kõik muu on väga ilus!» õhkab Grete. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles