Eesti mööbiltootja tuli välja uue diivaniga

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Oot-Oot stuudio

Tuntust koguv Eesti pehme mööbli tootja Oot-Oot Stuudio lisas oma tootevalikusse uue diivani Frend.

Disainer Marko Ala kirjeldab diivanit ausa ja püsiva mööbliesemena, mis järgib Oot-Oot Stuudio kehtestatud standardeid kvaliteedile ja vastupidavusele. «Igasugune vigurdamine tuleb ja läheb, aga kui vorm on viidud sellisesse täiuslikkusesse, et kuskilt pole midagi ära võtta ja midagi puudu ka ei ole, siis jääb ta kestma,» selgitas disainer Joonas Torim Frendi loomise põhimõtteid.

«Põhjalikult läbi mõeldud detailid annavad kasutajale piisavalt mänguruumi, et luua endale sobiv diivan, jäädes seejuures vormilt alati rafineerituks ja ajatuks,» lisas Torim.

Frend on saadaval kahes pikkuses ja variandis: klassikaline ning väljaulatuva osaga diivan. Diivani karkass on valmistatud vastupidavast kasepuust ja kasevineerist. Diivanile pakub lisavõimalusi eraldiseisev tumba. Frend uue liikmena Oot-Oot Stuudio tootevalikus on loodud kokku sobima teiste toodetega kollektsioonis, olgu selleks asümmeetriline diivanilaud või mänguliste ustega TV-kapp.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles