Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

Tõesti maitsev kuumsuitsulõhe feta, peedi ja munaga

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Linda Pärn
Copy
Artikli foto
Foto: Ajakirjade Kirjastus

Hele-Mai Alamaa uus kokaraamat «Salatit? Alati!» paljastab, kui avar on tegelikult salatite maailm.

Värske ja värviline, ootamatud kombinatsioonid ja paras segadus taldrikul. Midagi soolast, midagi magusat, midagi sooja, midagi külma. Head rasva ja erinevaid maitseid, krõmpsuvaid seemneid ja pähkleid. Ja keegi ei pea muretsema, et appi, jälle mingi silo, ma ei ole jänes, tahaks kõhtu täis ka saada! Hele-Mai Alamaa salatilauas keegi nälga ei jää. Kere saab kõrvuni täis ja meele rõõmsaks.

Proovi järele!

Tõesti maitsev kuumsuitsulõhe feta, peedi ja munaga

  • 300–400 g kuumsuitsulõhet
  • paar keedetud või ahjus küpsetatud peedikest
  • 200 g pehmemat fetat
  • 3 vabajooksukana muna
  • pool granaatõuna
  • rohelist krõmpsuvat kraami
  • pundike murulauku

Keeda munad. Rebi salat. Koori ja tükelda peedid, puhasta granaatõunast seemned. Aseta kõik ilusti kihiti vaagnale, murenda peale feta ja haki murulauku.

Söö alul silmadega ja siis pista päriselt pintslisse.

Tagasi üles